Maler til Nybyg / Tilbyg

Skal der farve på boligen?

Vi udfører alle former for malerarbejde til ny- og tilbygninger. Vi kan stå for koordineringen af opgaven, når hele boligen skal renoveres, det spritnye hus farvesættes, eller hvis det blot er enkelte rum, der skal have en kærlig hånd.

Er du i tvivl om farvevalg og typer af maling, er vi klar med god vejledning og professionel sparring, så boligen og rum får det rette udtryk – Og ikke mindst et holdbart resultat, som holder sig flot i mange år frem.

Vi rådgiver igennem hele processen fra valg af farve til det færdige resultat.

Professionel maling af din bolig

Har du overtaget en lejlighed, der ikke har set skyggen af en pensel det seneste årti? Så kan vi hos Malerfirmaet Knold & Thinesen give dig en hånd med, for vi har mange års erfaring med professionel maling af boliger – til både privat og erhverv.

Vi besidder en bred vifte af kompetencer inden for maleri, ligesom vi også har et godt øje på valg af de rette farver, der efterlader et godt indtryk hos dine gæster. Dermed kan vi rådgive dig hele vejen igennem processen – fra de første ideer til det endelige resultat.

Vi klarer det meste

Vi kan klare alle former for maling af lejlighed og hus, hvor vi kan stå for både koordineringen af hele projektet, hvis hele boligen skal istandsættes og farvelægges, eller hvis det blot er enkelte rum, som trænger til et nyt lag maling.

Ligeledes står vi også klar med kompetent sparring og vejledning, så du er sikker på, at du får det rette udtryk frem i din bolig, ligesom du også kan være sikker på, at du får et professionelt resultat, som holder i mange år.

Og hvad enten der er tale om nybyggeri eller en tilbygning til din bolig, går vi altid til værks med samme sans for detaljen, hvor alt fra det indledende arbejde, såsom vask af vægge og spartling af huller og revner, til farvevalg og malerarbejde og den afsluttende rengøring får den samme opmærksomhed. Dermed får du et resultat, som er veludført og holder i mange år.

Vi farvelægger gerne din bolig

Hvis du har behov for maling af dit hus, din lejlighed eller tilbygning, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 66 19 15 15, eller du kan sende os en mail på Odense@malermester.dk, så kvitterer vi din henvendelse med et uforpligtende tilbud på din konkrete opgave. Vi er din lokale maler i Odense, men vi kører gerne ud på Fyn.