Om os

Historien og vores arbejde

Firmaet blev grundlagt den 1. maj 1992 af malermester Torben Thinesen. I 2014 indgik han i samarbejde med malermester Carsten Knold og siden har virksomhedens navn været: Malerfirmaet Knold & Thinesen as.

Efter mange år med domicil på Ravnholtvænget 1, Odense M, der desværre nedbrændte først i 2017, er virksomheden flyttet til Egestubben 9A, Odense N hvor alle aktiviteter nu er samlet. Det har ikke været muligt at etablere butiksdelen i Næsby, men vi forhandler stadig Jotuns produkter til det private og professionelle marked. Vi bidrager gerne med god og konstruktiv rådgivning i forbindelse med malerarbejde.

Firmaet udfører såvel små som store opgaver for private, boligforeninger, virksomheder, offentlige myndigheder i form af renovering samt ikke mindst nybyggeri. Omkring sidstnævnte har vi senest været aktiv i Odense omkring det meget omtalte boligbyggeri på Klosterbakken.

Malerfirmaet beskæftiger i gennemsnit 30-40 medarbejdere. Blandt dem er der altid 4-6 elever, idet vi lægger stor vægt på at bevare håndværket for fremtiden.