Maler ved fraflytning

Istandsættelse ved fraflytning

Når tidligere lejere flytter ud og nye lejere skal flytte ind, skal lejligheden helst klargøres og males hurtigst muligt, og dette er en af Malerfirmaet Knold og Thinesen A/S spidskompetencer. En fraflyttet lejlighed trænger ofte til en ordentlig omgang, og vi klarer gerne hele istandsættelsen ved fraflytning. Mange års erfaring som maler inden for denne type opgave har gjort os eksperter i koordinering, så lejligheden med garanti står klar til de nye lejere på den aftalte dato. Vi renoverer og maler grundigt og effektivt fraflyttede lejligheder i hele Odense og resten af Fyn.

Maling af lejlighed ved fraflytning?

Er den hvide væg ikke længere så hvid? Eller er de småsprossede vinduer i køkkenet blevet slidte og begyndt at krakelere? Så kan vi hos Malerfirmaet Knold & Thinesen være dig behjælpelig med dine renoveringsopgaver – om det så er en istandsættelse af din lejlighed eller dit hus. Vi har en stor palet af kompetencer inden for maleri, og vi har et godt øje på farvevalg, så vi kan rådgive dig hele vejen igennem fra den første ide til det færdige resultat.

 

Vi klarer hele renoveringen af flyttelejligheden

Hos Malerfirmaet Knold og Thinesen A/S har vi kompetencerne til at varetage større opgaver og stå for alle aspekter i istandsættelsen ved fraflytning af lejlighed. Dette betyder, at du ikke er nødt til at involvere flere forskellige fagfolk og firmaer, men kun har en kontaktperson; os. Overlad blot hele renoveringen til os, og så sørger vi for følgende:

  • Klargøring af vægge til ny maling (nedslibning og spartling)
  • Alt malerarbejde
  • Tapetsering
  • Afhøvling af gulve
  • Efterfølgende rengøring

 

Kun de bedste produkter

Hos Malerfirmaet Knold & Thinesen foretager vi mange slags istandsættelsesopgaver – både inde og ude. Og om det er dit køkken eller din stue, der skal males, eller om det er facaden eller gavlen på din bolig, som trænger et nyt lag maling, så har vi de rette kompetencer.

Vi lægger vægt på de små detaljer, og alt fra det indledende arbejde, såsom spartling, til valg af den rette farve og den efterfølgende rengøring får lige meget opmærksomhed. Dermed kan du være sikker på, at du får det bedste resultat. Ligeledes benytter vi kun kvalitetsmaling fra blandt andet Jotun.

Jotun er en af de førende producenter inden for maling og pulverlak, og det er ikke uden grund at nogle af verdens mest prominente byggerier, såsom Eiffeltårnet, Petronas Twin Towers og Burj Khalifa benytter sig af Jotuns mange løsninger. De garanterer nemlig en lang holdbarhed, som kræver meget lidt vedligeholdelse.

Vi giver et godt tilbud på maling af din flyttelejlighed

Hvis du har behov for at få istandsat eller malet din bolig, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 66 19 15 15, eller du kan sende os en mail på Odense@malermester.dk, så vil vi vende tilbage på din henvendelse med et uforpligtende tilbud. Vi har base som maler i Odense, men vi kører gerne ud på Fyn.

Garanti for flot og grundigt slutresultat i forbindelse med fraflytning

Vi sætter en stor ære i, at arbejdet er grundigt udført, og at du som kunde står tilbage med et flot og tilfredsstillende slutresultat. Derfor sørger vi også altid for at have en grundig dialog med kunden inden arbejdet påbegyndes. I denne dialog fremlægges behov, krav og ønsker for istandsættelse ved fraflytning, så begge parter er enige i og afklarede med opgavens omfang, og hvad der skal udføres. På denne måde sikrer vi os, at du med sikkerhed står tilbage med et tilfredsstillende resultat.
Kontakt os i dag og fortæl os om opgaven, hvorpå vi giver dig et uforpligtende tilbud på renoveringen. Du er velkommen til at ringe til os på telefon: 66 19 15 15 eller sende os en mail på: odense@malermester.dk.