Maler ved fraflytning

Istandsættelse og maling ved fraflytning

Når tidligere lejere flytter ud og nye lejere skal flytte ind, skal lejligheden helst klargøres og males hurtigst muligt. Dette er en af Malerfirmaet Knold og Thinesen A/S spidskompetencer. En fraflyttet lejlighed trænger ofte til en ordentlig omgang, og vi klarer gerne hele istandsættelsen og malingen ved fraflytning. Mange års erfaring som maler inden for denne type opgave har gjort os eksperter i koordinering, så lejligheden med garanti står klar til de nye lejere på den aftalte dato. Vi renoverer, istandsætter og maler grundigt og effektivt fraflyttede lejligheder i hele Odense og resten af Fyn. Du kan trygt lade os være din maler ved fraflytning. 

Lad os være din maler ved fraflytning – Gør dit hjem så godt som nyt!

Har dine hvide vægge mistet deres friskhed? Eller er de småsprossede vinduer i køkkenet blevet slidte og begyndt at vise tegn på forfald? Hos Malerfirmaet Knold & Thinesen, din malermester i Odense er vi eksperter i renoveringsopgaver, specielt når det kommer til istandsættelse af lejligheder og maleropgaver ved fraflytning.

Uanset om dine vægge har brug for en frisk omgang maling eller dine vinduer trænger til en kærlig hånd, så kan du regne med os. Vi tilbyder omfattende istandsættelse og maling af lejligheder ved fraflytning. Vores erfarne team vil sørge for at forberede og male dine vægge omhyggeligt, så de fremstår som nye.

Du behøver ikke bekymre dig om detaljerne. Vores malere er dedikerede til deres håndværk og vil sørge for, at hver enkelt penselstrøg er perfekt. Vi sikrer, at malingen er jævn og ensartet, og at farverne passer til din smag og stil. Vi er stolte af at levere enestående resultater, der vil få din lejlighed til at fremstå så god som ny. Efter en omgang maling ved fraflytning af gamle lejere, kan de nye lejere hurtigt flytte ind.

Vi klarer hele istandsættelsen af flyttelejligheden

Hos Malerfirmaet Knold og Thinesen A/S har vi kompetencerne til at varetage større opgaver og stå for alle aspekter i istandsættelsen ved fraflytning af lejlighed. Dette betyder, at du ikke er nødt til at involvere flere forskellige fagfolk og firmaer, men kun har en kontaktperson; os. Overlad blot hele renoveringen til os, og så sørger vi for følgende:

  • Klargøring af vægge til ny maling (nedslibning og spartling)
  • Alt malerarbejde
  • Tapetsering
  • Afhøvling af gulve
  • Efterfølgende rengøring

Vi lægger vægt på de små detaljer. Alt fra det indledende arbejde, såsom spartling, til valg af den rette farve og den efterfølgende rengøring får lige meget opmærksomhed. Dermed kan du være sikker på, at du får det bedste resultat i forbindelse med istandsættelse og maling ved fraflytning af lejlighed. Ligeledes benytter vi kun kvalitetsmaling fra blandt andet Jotun.

Vi anvender kun de bedste produkter til maling ved fraflytning

Hos Malerfirmaet Knold & Thinesen foretager vi mange slags istandsættelsesopgaver – både inde og ude. Og om det er dit køkken eller din stue, der skal males, eller om det er facaden eller gavlen på din bolig, som trænger et nyt lag maling, så har vi de rette kompetencer.

Når det kommer til maling ved fraflytning, går vi hos Malerfirmaet Knold & Thinesen kun efter det bedste. Vi sætter en ære i at levere enestående kvalitet og holdbarhed i vores arbejde. Derfor anvender vi udelukkende produkter af højeste standard til maling af lejligheder ved fraflytning.

Jotun er en af de førende producenter inden for maling og pulverlak, og det er ikke uden grund at nogle af verdens mest prominente byggerier, såsom Eiffeltårnet, Petronas Twin Towers og Burj Khalifa benytter sig af Jotuns mange løsninger. De garanterer nemlig en lang holdbarhed, som kræver meget lidt vedligeholdelse. Med Jotuns løsninger kan vi garantere et resultat, der ikke kun er smukt, men også langtidsholdbart og kræver minimal vedligeholdelse. Dette sikrer, at din lejlighed ved fraflytning forbliver i fantastisk stand i lang tid fremover.

Vores malere er erfarne og dygtige i brugen af disse produkter. De sikrer, at malingen påføres korrekt og jævnt, hvilket resulterer i et fejlfrit og imponerende resultat. Uanset om det er vægge, lofter eller træværk, kan du være tryg ved, at vi kun bruger de bedste produkter til at forvandle din lejlighed til en ”ny” bolig i forbindelse med istandsættelse og maling ved fraflytning af denne.

Vi giver et godt tilbud på maler ved fraflytning af din lejlighed

Hvis du har behov for at få et tilbud på istandsættelse og malerarbejde ved fraflytning, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 66 19 15 15, eller du kan sende os en mail på Odense@malermester.dk, så vil vi vende tilbage på din henvendelse med et uforpligtende tilbud. Vi har base som maler i Odense, men vi kører gerne ud på hele Fyn.

Når du vælger os som maler ved fraflytning, kan du være sikker på, at du får det bedste af det bedste. Vi går ikke på kompromis med hverken kvaliteten af vores materialer eller arbejde, da vi ønsker at levere et resultat, der overstiger dine forventninger. Din tilfredshed er vores mål, og vi stræber efter at skabe et smukt og holdbart resultat.

Garanti for flot og grundigt slutresultat

Vi sætter en stor ære i, at arbejdet er grundigt udført, og at du som kunde står tilbage med et flot og tilfredsstillende slutresultat. Derfor sørger vi også altid for at have en grundig dialog med kunden inden arbejdet påbegyndes. I denne dialog fremlægges behov, krav og ønsker for istandsættelse ved fraflytning, så begge parter er enige i og afklarede med opgavens omfang, og hvad der skal udføres. På denne måde sikrer vi os, at du med sikkerhed står tilbage med et tilfredsstillende resultat.

Kontakt os i dag og fortæl os om opgaven, hvorpå vi giver dig et uforpligtende tilbud på din istandsættelse og/eller maling af lejlighed ved fraflytning. Du er velkommen til at ringe til os på telefon: 66 19 15 15 eller sende os en mail på: odense@malermester.dk.