Malerarbejde for private

Malerfirmaet Knold & Thinesen løser mange forskellige opgaver for private. Opgaverne spænder vidt og kan både være store og små, standardopgaver eller specialopgaver. Vi elsker at bruger vores faglighed både i rådgivningsfasen, og når vi udfører arbejdet – det er det vi kalder for godt malerarbejde.

Brug for malerarbejde i Odense?

Har de gamle 90’er pastelfarver i dit badeværelse og køkken mistet sin glans, og er det derfor blevet tid til at få malet din bolig i en mere tidssvarende farve? Så kan vi hos Malerfirmaet Knold & Thinesen hjælpe dig, for med os får du nemlig et professionelt malerfirma, som udfører en lang række af forskellige maler- og vedligeholdelsesopgaver for private i Odense og på Fyn.

Kompetent inden for al malerarbejde

Vi har et godt øje for farver, og vi kan derfor yde dig kyndig og professionel rådgivning fra start til slut, når du skal have malet din bolig. Farven på væggene bidrager i høj grad til rummets samlede udtryk, og en forkert farve kan blandt andet få dine rum til at virke mindre og indelukket. Er du derfor i tvivl om, hvilke farver og tapeter, der skal vælges, er vi altid klar til at give dig professionel sparring.

Vi benytter os kun af de bedste produkter fra branchens bedste producenter, heriblandt norske Jotun, som er en førende producent inden for maling og pulverlak.

Med maling fra Jotun kan du være sikker på, at du får et professionelt resultat, som holder i mange år, for de garanterer netop en lang holdbarhed, som ikke kræver meget vedligeholdelse. Det er derfor heller ikke uden grund, at nogle af de mest berømte bygninger i verden benytter sig af Jotuns produkter.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du har behov for en kompetent malermester til at male din bolig, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 66 19 15 15, eller du kan sende os en mail på Odense@malermester.dk, så vil vi vende tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi har base i Odense, men vi kører gerne ud på Fyn.

Vidste du at...

... du også kan få håndværkerfradrag på udendørs malerarbejde? Læs mere her.