Malerarbejde for boligforeninger

Hos Malerfirmaet Knold og Thinesen A/S varetager vi alle former for malerarbejde for boligforeninger i Odense og resten af Fyn. Vi går til alle typer opgaver med samme engagement og perfektionisme, så du er sikker på at stå med et flot og grundigt slutresultat. Vores medarbejdere har en bred erfaring inden for alle typer af maleropgaver, lige fra maling af træværk til vægbeklædning. Vi går aldrig på kompromis med hverken grundighed eller materialer, så overlad trygt arbejdet til os.

Vi sørger også for det klargørende arbejde

Vi sørger altid for at have en god og grundig dialog med kunden, før arbejdet påbegyndes. På den måde er du sikret et resultatet, der lever op til dine forventninger og ønsker. Hvis der skal tapetseres eller males, er det selvfølgelig vigtigt, at væggene er rengjorte, og at alle huller og ujævnheder er blevet slebet og spartlede til. Denne procedure skal til for at opnå et flot og jævnt resultat, så man undgår ujævnheder og sprækker efterfølgende. Dette er også et job vi udfører, så du ikke skal få sved på panden over det.
Vi udfører bl.a.:

Lad os give dig et godt tilbud

Vi er klar over, at tomme lejligheder hurtigt skal klargøres til nye lejere, så de ikke står tomme for længe. Vi går op i at arbejde hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med grundigheden i vores arbejde, så du hurtigst muligt kan stå klar med en nyrenoveret lejlighed.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 66 19 15 15 eller mail: odense@malermester.dk for et uforpligtende tilbud.

Vi varetager alle typer maleropgaver for boligforeninger.

Referencer

Vi bruger kvalitetsprodukter

En indflytningsklar lejlighed skal være velholdt, indbydende og nymalet! Vi benytter kvalitetsprodukter fra bl.a. Lady og Jotun. Se vores produkter.